Cum să întâmpini un nou-născut


Nașterea unui copil este un moment intens în viața unei familii, iar site-urile de parenting sunt pline de articole cu sfaturi pragmatice care să facă trecerea către noul stil de viață cât mai lină și cum să te porți cu noua ființă atât de prețioasă și fragilă

Eu aș începe cu: „Cu bucurie. Zâmbind.” Dacă pare greu, respiră profund de zece ori, s-ar putea să realizezi ce binecuvântare ai și să poți savura o zi atât de importantă. Noi am fost relaxați la venirea pe lume a lui Radu, nu am avut deloc emoții, doar eram bucuroși că ne vom întâlni (personalul medical mă întreba dacă mai am copii acasă 🙂 ) și am avut un început în trei perfect.

Cu fotografii și filmulețe, aici nu e nicio noutate, majoritatea ajung direct pe facebook, nu apucă nici măcar să mănânce.

Cumpărându-i ziarul din ziua respectivă, cred că se va distra peste ani, citind știrile din ziua în care s-a născut. Da, noi i-am cumpărat lui Radu, ce ne vom distra când îl vom citi împreună…

O scrisoare către bebeluș, în care îi povestești cum a sosit pe lume și cât de mult înseamnă pentru tine (așa poate realizezi și tu și te poți concetra pe bucurie și nu pe griji).

O felicitare personalizată. Cu gânduri bune, trăiri „la cald”. Eventual făcută chiar de tine. Nu trebuie să fie sofisticată, voi reveni cu o postare cu felicitări handmde ușor de făcut de către oricine are un pic de bunăvoință. Dar până atunci vă arăt o felicitare pe care am făcut-o eu, la rugămintea unei prietene – pentru finuța ei, destul de repede, inspirându-mă de aici. Este pentru întreaga familie și a avut efectul scontat, i-a bucurat mult.

newborn-greetingcard-family-birds

Ce idei mai aveți? Aștept cu bucurie comentariile voastre, să-i întâmpinăm cât mai frumos putem 🙂

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: